Consultancy, implementatie en beheer

Door jarenlange ervaring in Microsoft en beveiliging kennen wij de klappen van de zweep in advisering, implementatie en beheer.

Azure Sentinel beveiliging

Cyberaanvallen zijn vaak complex. Om toch zicht hierop te hebben, bieden wij beveiligingsdiensten van Azure Sentinel aan. Hiermee kunnen geavanceerde cyberaanvallen worden ontdekt en snel tegen opgetreden worden.

Microsoft 365

Overal toegang tot uw werkplekken op een veilige en flexibele manier? Met Microsoft 365 oplossingen heeft uw bedrijf een veelzijdige, flexibele en veilige oplossing in huis... lees verder.

..

AVG en beveiliging

De Algemene Verordening Persoonsgegevens is nu al sinds 25 mei 2018 van kracht. En daarom de meeste bedrijven al acties ondernomen om te voldoen aan de eisen van de AVG.

Cloud, lokaal of hybride

Alles in de cloud, lokaal of een combinatie van die twee? De impact van de keuze is groot. En met de snelle ontwikkelingen is het regelmaat evalueren of de gemaakte keuze nu nog steeds de beste voor uw bedrijf is belangrijk. Wat zijn voor uw bedrijf de criteria voor het maken van de keuze? En hoe is het gewicht in beslissingen ten opzichte van elkaar?

Licentie portal

Met de ‘mijn ICT Empowered’ portal hebben onze klanten altijd direct zicht op de diensten die zij van ons afnemen. En kunnen zij snel licentie bij bestellen en activeren als hun organisatie deze nodig hebben. Natuurlijk helpen wij onze klanten graag in hun keuzes.