Uitstekende beveiliging is een voorwaarde voor de continuïteit van uw bedrijf. Ook vanuit de AVG. Wat voor uw bedrijf passende en voldoende beveiliging is, is afhankelijk van uw bedrijfsvoering, uw ICT en bedrijfsdoelstellingen. 

Zeker is echter dat wat 10 jaar geleden passende beveiliging was, dat vandaag de dag volstrekt onvoldoende is. Cyber aanvallen zijn veel complexer geworden en enkel een oplossing als fire walls en anti virus zijn niet meer voldoende. Uit onderzoek blijkt dat eigenlijk elk bedrijf wel met enige regelmaat gehackt wordt. De vraag is dus niet of uw bedrijf gehackt wordt, maar hoe snel uw bedrijf hier zicht op heeft en effectief optreedt.

Om dit zicht te hebben kunt u uitstekend de SIEM en SOAR functionaliteit van Azure Sentinel inzetten. Hiermee kunnen geavanceerde cyberaanvallen worden ontdekt en snel tegen opgetreden worden door o.a.:

  • Verzameling van data van gebruikers, applicaties en infrastructuren in uw bedrijfsomgeving en in de clouds
  • Geavanceerde detectie van gevaren door inzet van Microsoft’s analytische gevaren analyse
  • Onderzoek van gevaren met Artificial Intelligence met gebruikmaking van jarenlange cyber security ervaring van Microsoft
  • Snelle reactie op incidenten door ingebouwde en geautomatiseerde taken

Met onze ervaring stemmen wij de Sentinel oplossing af op uw bedrijfsvoering en met dashboard waarmee u actueel zicht heeft op uw beveiligingssituatie.