Overal toegang tot uw werkplekken op een veilige en flexibele manier? Met Microsoft 365 oplossingen heeft uw bedrijf een veelzijdige, flexibele en veilige oplossing in huis bestaand uit:

Microsoft 365

  • Office 365
  • Windows
  • Enterprise mobility en security suite

Met deze oplossingen kunt u ook ervoor zorgen dat uw beveiligingsbeleid bewijsbaar is uitgevoerd zoals ook vereist is door de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Ook kunt u kiezen voor krachtige aanvullende beveiligingsoplossingen van Microsoft Sentinel met SIEM en SOAR functionaliteiten (Hyperlink)

Office 365

Met Office 365 kiest u voor een veelzijdige oplossing waarmee medewerkers efficiënt en effectief kunnen werken met hun collega’s, waar ze zich ook bevinden. Zo kunnen medewerkers met Microsoft Teams met elkaar bellen, chatten, documenten delen en plannen. Ook kan Teams ingezet worden om veilig en gecontroleerd documenten met personen buiten uw bedrijf te delen.

Enterprise Mobility en Security suite

Met deze oplossingen kunt u het beleid (policies) geautomatiseerd uitrollen en afdwingen op alle (mobiele) apparaten. Ook kunnen op afstand acties uitgevoerd worden als er bijvoorbeeld een beveiligingsincident plaatsvindt

Cloud, hybride of lokaal

De keuze waar uw bedrijf de applicaties laat draaien en gegevens bewaard wordt bepaald door zaken als de eisen vanuit uw bedrijf, de kosten, de strategie en hoe te voldoen aan wetgeving zoals de AVG. Wij adviseren onze klanten hierin alsook bij de implementatie en beheer van deze omgevingen.

 

Klantportal

Iedere klant heeft een eigen portal waarin zij o.a.:

  • Direct Microsoft licenties via ons kunnen kopen
  • Microsoft licenties kunnen beheren hoe deze voor hun bedrijfsomgeving en medewerkers wordt ingezet

Natuurlijk bespreken wij graag met u hoe u optimaal Microsoft oplossingen voor uw bedrijfsvoering kan zetten. 

Met de vele mogelijkheden die Office 365 biedt, zijn er ook vele keuzes te maken waar wij u graag mee helpen.